Qultivator — Agent Q


Agent Q är en Mystery Guest-tjänst som skräddarsys för ditt hotell. Tack vare återkommande mätningar får du veta vad du kan åtgärda för att dina gäster ska bli ännu nöjdare.

MYSTERY GUEST

SÅ FÅR DU ÄNNU NÖJDARE GÄSTER MED VÅR MYSTERY GUEST TJÄNST

Vi jämför dina gästers förväntningar med deras faktiska upplevelse. På så sätt får du reda på vad de verkligen tycker om ditt hotell – både positivt och negativt. Du får också reda på om gästernas upplevelse är i nivå med dina mål. Du kan till och med jämföra dina resultat med andra hotell.

Mystery Guest tjänsten, Agent Q från Qultivator bygger på mätningar genom oannonserade stickprovsbesök. Tjänsten är skalbar och består av ett antal moduler som skräddarsys för att matcha dina behov. Exempel på moduler är Bokning, Reception, Rum, Frukost och Restaurang. Antalet kontrollpunkter beror på vilka moduler som är aktuella för ditt hotell, men är totalt över 600.

Rapporterna från Agent Q är ett viktigt verktyg för att säkerställa att gästerna blir så nöjda som möjligt. Det i sin tur betyder att du kan öka lönsamheten i din hotellrörelse.

Låter det här dyrt? Det är det inte. Hör av dig så berättar vi mer!

Kontakt

Kontakta oss för att få en utvärdering av er verksamhet!